söndag 12 december 2010

Bra länge har jag haft ingen inspiration alls till att blogga, har varken orkat eller kännt att jag haft tid. Men nu ska jag försöka ta tag i saken igen.

Är lite skrämmande att det är mindre än två veckor kvar till julafton och drygt bara tre veckor kvar till 2011.
Då är det ju dags att börja tänka på nyårslöften igen. Och jag kan väl säga att jag inte är någon större specialist på att hålla mina nyårslöften och löftet denna gång kommer säkert bli det samma som dom tidigare åren, dvs att gå ner i vikt. Men detta år är jag säker på att jag kommer at lyckas. Sen jag började med GI så har jag gått ner några kilon och har nu drygt bara tre kilo kvar till min målvikt (dvs 58 kg, så mycket jag vägde innan jag blev gravid med Sebbe). Att gå ner dom där kilona är väl inget större problem, det största problemet är ju att bli av med lilla magen, och det är då lättare sagt än gjort, det vet nog de flesta som fått barn. Men en dag ska det gå.
Fast å andra sidan, har man fått fyra barn så är det ju klart att det syns någonstans, men jag ska allt försöka få det att synas mindre. Och jag är på god väg, mina favvojeans, som har suttit lite tight, sitter nu löst runt midjan. Så det är bara att kämpa på och det kommer jag allt att göra.

Inga kommentarer: