torsdag 14 augusti 2008

Jädra kunder.

Inspirerad av den ARGA KASSÖRSKAN så måste jag ju bara skriva några saker som jag verkligen avskyr att kunder gör:

1. Bygger enorma varuberg och skäller på oss i kassan när varorna åker i golvet och går sönder.
2. Har haft pengarna i munnen eller nyser på dom precis innan vi kassörskor får dom. Vidrigt.
3. Alla kunder som tror att dom kan komma tillbaka och byta färskvaror flera timmar efter inköpet, bara för att dom köpt fel sort. Säger bara en sak, skyll er själva.
4. Att kunderna skriker och gormar på oss kassörskor så fort en vara råkar vara slut, speciellt i bladet och speciellt på helgen. Har bladet kommit ut på måndagen så kan man faktiskt inte förvänta sig att en speciell vara ska finnas kvar på söndagen när det är en timme kvar till stängning. Och återigen så får vi skiten för det.
5. Är så jädra trött på alla kunder som klagar och klagar och sedan säger att dom aldrig mer ska handla hos oss. Och gissa vem man ser i butiken nästa dag? Samma jädra kunder.
6. Bara för att man stänger klockan nio, så betyder det inte att man kan komma klockan fem i nio och handla en överfull kundvagn. Vi har faktiskt också ett liv efter jobbet och kanske vill komma hem och spendera några timmar med familjen innan det är dags att bege sig till jobbet igen.
7. Och det värsta av allt. Jag hatar kunder som kommer och stinker fem dagars svett och har försökt att dölja det med tusen flaskor med parfym. Fatta en sak, ni stinker bara värre!!!